RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Пішла від тренера і поїхала з РФ: що відомо про скандал навколо російської чемпіонки світу

Російська чемпіонка світу та срібний призер Олімпіади-2018 Євгенія Медведєва оголосила про своє рішення розлучитися з тренером Етері Тутберідзе і поїхати з Росії.

Про це Медведєва повідомила в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

"Тепер моїм наставником став Брайан Орсер. Тепер це офіційна інформація. Буду жити і тренуватися в Північній Америці. Зараз питання переїзду знаходиться на стадії розробки. Мені доведеться змінити місце проживання на невизначений час. Кар'єру я хочу собі довгу, саме через це відбуваються такі великі зміни в моєму житті. Переїзд в Канаду мене абсолютно не бентежить і не лякає", - сказала фігуристка.

Також спортсменка заявила, що відмовлятися від російського громадянства не планує: "Це абсолютна маячня. Мені здається, всі нормальні люди це прекрасно розуміють".

У той же час новий наставник Медведєвої розповів про те, що в Росії у фігуристки не було можливості впливати на свої тренування і виступи: "Їй потрібно право голосу з приводу власного катання. Ми обговорювали музику, напрямок, в якому хочемо рухатися. Раніше у неї не було такої розкоші. Вона сказала мені, що раніше їй говорили: "Робиш то-то, ось порядок твоїх стрибків, ось їх розташування".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що олімпійська чемпіонка з РФ провально виступила на ЧС-2018.