RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Можуть вибігти з ножем: гравця "Шахтаря" обурила поведінка фанатів "Динамо"

Півзахисника "Шахтаря" Тараса Степаненка обурила поведінка фанатів київського клубу, які вибігли на поле в кінці матчу 32-го туру Прем'єр-ліги між "Динамо" і "гірниками".

ДИНАМО - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ВІДЕО СУТИЧКИ

Слова Степаненко наводить "Динамомания".

"Може, хтось когось штовхнув, емоції були. Але ось коли вибігають вболівальники... Я розумію, що вони підтримують свою команду, але хіба мало, що там у них в голові. Один вибіг з факелом, а інший може це зробити з ножем. Потрібно бути уважнішими до цього. Для чого там охорона на стадіоні? Є вона чи ні? Ну не можуть протягом матчу люди вибігати на поле, зриваючи матчі і погрожуючи комусь!", - сказав Степаненко.

"Ракицький сказав, що йому дали стусана під зад? Я кажу, що не можуть люди просто вибігати на поле. Біжать, загрожують, причому, там чоловік п'ятдесят-сто вискочило. І на десятьох напали, щось розповідають. Ваша команда виграла, а ви спокійно її підтримуйте. Для цього і потрібні вболівальники, а не для того, щоб вибігати на поле і погрожувати футболістам суперника. Навіть якщо це принциповий суперник і конкурент", - додав півзахисник "Шахтаря".

Нагадаємо, "Динамо" обіграло "Шахтар" з рахунком 2:1. В кінці матчу команди влаштували бійку, а на поле вибігли фанати.

Раніше "Апостроф" також опублікував відео голів матчу "Динамо" - "Шахтар".