RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З першого разу не здав: Ярмоленко розповів про конфуз в Німеччині

Півзахисник збірної України та дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко розповів про те, що не зміг здати в Німеччині іспит на права з першого разу.

Про це Ярмоленко розповів в інтерв'ю "Команді №1".

"Довелося знову вчити правила дорожнього руху. Справа в тому, що наші права дозволяли їздити в Німеччині тільки три місяці - потім потрібно було здавати по-новому. Все, як і у нас. Спочатку - теорія, потім - практика. Я, до речі, з першого разу іспит не здав. На відміну від дружини, яку відразу допустили до водіння", - сказав Ярмоленко.

Також український футболіст розповів про труднощі з німецькою мовою.

"Почну з того, що набагато краще стала моя англійська. У команді ми багато говоримо цією мовою. Але я поважаю країну, в якій граю, і, зрозуміло, вивчаю німецьку. Коли люди говорять повільно і не вживають якихось спеціальних термінів, мені все зрозуміло. Але це, звичайно, ще далеко не те, що потрібно. Двічі на тиждень до нас приходить вчитель, і ми разом з дружиною сідаємо за парту. Вчимо і самостійно. Я не можу сказати, що це легко дається, але у мене ж ще двоє маленьких дітей, яким потрібно приділяти увагу", - зазначив Ярмоленко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше агент оцінив вірогідність відходу Ярмоленка з "Боруссії".