RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Реал" не дотримав обіцянки: названо причину можливого відходу Роналду з "Королівського клубу"

Кріштіану Роналду може покинути "Реал" через те, що мадридський клуб до сих пір не продовжив з португальцем контракт і не підняв йому зарплату.

Про це заявив журналіст і друг Роналду Нуну Гомеш, передає Eurosport з посиланням на AS.

"Не думаю, що Кріштіану піде, але його дратує, що обіцянку продовжити контракт так і не було виконано. "Реал" і Роналду порозуміються. Кріштіану - найкращий футболіст світу. Йому сильно недоплачують. Він хоче такого ж ставлення до себе, як в "Барселоні" відносяться до Хаві, Іньєсти і Мессі. Всі вони отримували нові контракти раз по раз. Це робить тебе щасливим, задоволеним.

Відносини Роналду і Переса охололи. Він обіцяв Кріштіану продовження контракту і збільшення зарплати. Коли ж Роналду звернувся з проханням продовжити угоду, йому відповіли, що зараз невідповідний час. Сезон завершився, і нічого не сталося. Він засмучений, тому що клуб не дотримав слова", - сказав Гомеш.

"Для Роналду немає кращого клубу, ніж "Реал". Він любить Мадрид. Ним цікавляться ПСЖ і "МЮ", але він хоче залишитися, адже він не бачить кращого клубу для завоювання трофеїв і "Золотих м'ячів", - додав журналіст.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що гол Роналду був визнаний найкращим голом сезону Ліги чемпіонів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол