RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Хачеріді покинув "Динамо" і перейшов в європейський клуб: опубліковано фото

ПАОК оголосив про перехід захисника київського "Динамо" Євгена Хачеріді.

Про це повідомляє офіційний сайт грецького клубу.

Українець дістався грекам безкоштовно, так як його контракт з киянами закінчується влітку і він стане вільним агентом. Деталі особистого контракту Хачеріді з ПАОК не розголошуються.

"Говорити прощай або до побачення - це складна справа. Я не виняток. У мене було достатньо часу за останні пару місяців побути на самоті і підготувати себе до цього моменту.

Я тут став чоловіком. Я з упевненістю кажу: вболівальники "Динамо" - ви кращі в світі. Ви відзначилися, як і "Динамо", в моєму ДНК. Я ніколи вас не забуду. Величезне спасибі моєму президенту Ігорю Михайловичу Суркісу за те, що він виховував мене, лаяв, хвалив, вчив, виховував, терпів. Адже я розумію, що я катастрофічно непростий.

І ось, настав той момент, який я не міг собі уявити, коли я пишу цей прощальний лист своїй родині, свого будинку, своїм близьким і рідним людям. Спасибі всім вам! Я вас ніколи не забуду. Моє серце завжди з вами. Величезне вам спасибі", - наводить слова Хачеріді FootballHub.

30-річний Хачеріді виступав за "Динамо" з 2007 року. У складі київського клубу він тричі ставав чемпіоном України, двічі вигравав Кубок України та три рази Суперкубок України.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" прийняло рішення не продовжувати контракт з Хачеріді.