RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Нам з ними не по дорозі: відомий український тенісист відверто висловився про росіян

Друга ракетка України Сергій Стаховський відверто висловив своє ставлення до росіян.

Слова Стаховського наводить телеканал "112".

"Якщо є росіяни, які вважають Путіна царем, і ті, хто творять всілякі дурниці, - нам з ними не по дорозі", - сказав Стаховський.

"Деякі українські тенісисти говорили, що не обговорюють з російськими колегами проблеми відносин між нашими країнами? Звичайно, можна не обговорювати. Знаєте, у вас вкрали кота, і він у вашого сусіда сидить на колінах. Ви вечеряєте разом і говорите сусідові, що все нормально - який хороший кіт, це ваш, так?", - зазначив Стаховський.

"Чи принципово для мене обіграти російського тенісиста? Коли ти виходиш на корт, ти про це не думаєш. Все, що у тебе в голові - це завершити вдало сьогоднішній матч. Хоча в 2014-му році, коли тільки все починалося, у мене на підсвідомому рівні щось спрацьовувало, я думаю. А так на корті зараз точно ні. У мене ще є предоцінка відразу до російськомовних - це так. Коли я чую російську мову, то мене спочатку так відразу... Немає різниці - московський акцент або якійсь інший. Просто так би відразу задушив.

Сам говорю з вами російською? Ві почали говорити російською! Я відповідаю на мові, на якій ви мені поставили питання", - підкреслив український тенісист.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Стаховський вибув з "Ролан Гаррос" на стадії другого кола.