RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Расизм, куріння і розбірка: легендарний Марадона відзначився скандальними витівками на матчі ЧС-2018

Легенда аргентинського футболу Дієго Марадона відзначився скандальними витівками під час матчу першого туру групового етапу ЧС-2018 між збірними Аргентини та Ісландії (1:1).

Марадона показав расистський жест, викурив сигару, сидячи на трибунах, а після гри намагався увірватися в роздягальню аргентинської збірної.

"Марадона вже не так крутий. Вболівальники з Південної Кореї просто кричали "Дієго", він їм посміхнувся, послав повітряний поцілунок і помахав рукою. Потім він розтягнув куточки очей в сторони, що явно було расистським жестом. Всі ми, хто це бачив, приголомшені", - написала в Twitter журналістка BBC Джекі Оутлі.

Також аргентинець порушив заборону на куріння на стадіоні, викуривши сигару прямо під час матчу.

Відразу після матчу Марадону затримала поліція, так як він силою намагався увірватися в роздягальню аргентинської збірної. Нібито легенда хотів висловити свої претензії Лео Мессі.

Марадона вже спробував виправдатися і за расистський жест і за куріння на стадіоні.

"Я спробував здалеку показати їм, наскільки мені приємно, що навіть в Азії вболівають за нас. Ось і все, хлопці, вище голову", - написав аргентинець в Facebook з приводу жесту щодо корейських фанатів, а також пояснив своє куріння: "Я чесно не знав, що на стадіонах не можна курити".

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що вболівальники ЧС-2018 мало не потрапили на війну на Донбасі.