RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

5 найкращих голів першого туру чемпіонату світу: відео

У першому турі чемпіонату світу-2018 з футболу забито 38 голів. Середня результативність склала 2,4 м'ячі за гру.

Спортивна редакція "Апострофа" представляє п'ятірку найкращих голів першого туру російського Мундіалю.

У п'ятірку увійшли голи португальця Кріштіану Роналду (третій гол у матчі з Іспанією), іспанця Начо (у матчі з Португалією), бразильця Філіпа Коутіньйо (у матчі зі Швейцарією), мексиканця Ірвіна Лосано (у матчі з Німеччиною) і серба Александера Коларова (у грі з Коста-Рикою).

Найрезультативніший матч туру відбувся в Сочі - Португалія і Іспанія забили по три голи. При цьому, в кожному з матчів першого туру був забитий як мінімум один м'яч.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД МАТЧІВ

КРІШТІАНУ РОНАЛДУ (Португалія - Іспанія - 3:3)

Португалець відзначився хет-триком у грі з Іспанією. Виділимо третій гол Кріштіану, який приніс португальцям нічию. Роналду виконав бездоганний удар зі штрафного.

НАЧО (Португалія - Іспанія - 3:3)

Іспанський захисник чудовим ударом зльоту завершив атаку іспанців, вивівши їх вперед у грі з португальцями. Цей гол не став переможним лише завдяки майстерності Кріштіану Роналду.

АЛЕКСАНДАР КОЛАРОВ (Коста-Рика - Сербія - 0:1)

Ще один гол у нашому хіт-параді забив захисник. Александар Коларов чудовим ударом зі штрафного приніс Сербії перемогу над Коста-Рикою. Капітан сербів забив не кому-небудь, а голкіперу найкращої команди планети.

ФІЛІПП КОУТІНЬЙО (Бразилія - Швейцарія - 1:1)

Бразильський форвард відзначився класним дальнім ударом в грі зі Швейцарією. Але перемогу "пентакампеони" не втримали, пропустивши від швейцарців у другому таймі.

ІРВІН ЛОСАНО (Німеччина - Мексика - 0:1)

Мексиканський півзахисник приніс перемогу своїй команді в грі з діючими чемпіонами світу німцями. Отримавши м'яч від Чічаріто, Ірвін на замаху ефектно прибрав захисника і завдав точного удару по воротах Мануеля Нойєра.