RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Самі прийшли: Ломаченко розкрив цікаві деталі зустрічей зі Сталлоне і Шварценеггером

Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко розповів подробиці своїх зустрічей з легендарними голлівудськими акторами Сільвестром Сталлоне і Арнольдом Шварценеггером.

Про це Ломаченко розповів в інтерв'ю своєму офіційному YouTube-каналу.

"Доктор, який мене оперував, одружений на сестрі дружини Сталлоне. Коли був мій бій, Сильвестр подзвонив цьому доктору, а він сказав йому, що буде цікавий хлопець боксувати і запросив на бокс. Вони прийшли, побачили, що я в другому раунді травмував плече. Через тиждень я приїхав до цього доктора на операцію. Після неї доктор нас запросив на обід з Егісом Клімасом, сказав, що як раз подивиться, як плече, шви.

Ми не знали, що буде зустріч зі Сталлоне. Коли ми зустрілися, доктор сказав "Зараз мій брат Сталлоне підійде". Егіс мене перепитав: "Він сказав Сталлоне?". Я кажу: "Та ні, я не чув, начебто, він просто про брата сказав". Ми сіли, замовили обід, і через десять хвилин Сталлоне заходить. Я напружився трохи. Поспілкувалися, досить проста людина, дуже цікава особистість, дуже багато цікавого розповідав.

Потім він пішов і прийшла реабілітолог, ми домовилися про зустріч на наступний день. Ми з Егіс потім їдемо, він мене питає: "А ти зрозумів, що це за реабілітолог був?". Відповідаю: "Ні". А Егіс каже: "Так це дружина Шварценеггера". Кажу: "Ну чудово". Я прийшов на наступний день на реабілітацію. Вона мені розтягує плече і в цей час дзвонить FaceTime на телефоні. Вона піднімає трубку і відразу повертає камеру на мене. Шварценеггер побачив мене і відразу "Привіт, Василь, як справи? Я тут поруч, зараз заїду".

За два дні у мене два таких великих подиви було. Ось то відео в Instagram не було постановочним, Егіс тоді знімав рух, який я повинен був робити після повернення додому. І як раз в цей момент заходить Арнольд Шварценеггер. Такий він дуже доброзичливий, викликає прихильність до себе. Я лежав без майки, мене там розминали. Коли ми хотіли зробити фотографію, я почав одягати футболку, Арнольд відразу підбіг до мене, почав допомагати. Каже: "Обережно-обережно". Сказав, що стежить за мною, любить і поважає.

Вони сказали, що з задоволенням відвідають один з моїх боїв, особливо якщо це буде в районі Каліфорнії ", - розповів Ломаченко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ломаченко заявив, що більше не планує підніматися в вазі.