RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Іспанія - Марокко: відео голів

У матчі третього туру групового етапу чемпіонату світу-2018 збірна Іспанії ледь не програла Марокко. Поєдинок пройшов в Калінінграді на однойменному стадіоні.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Іспанія - Марокко.

Рахунок було відкрито на початку матчу. Халід Бутаіб скористався помилкою іспанських гравців, втік один на один з воротарем і точно пробив в кут - 0:1. Втім, іспанці досить швидко відігралися. Андрес Іньєста увірвався в штрафну і виклав м'яч Іско, який розстріляв ворота з близької відстані - 1:1.

На початку другої половини Нордин Амрабат потужним ударом влучив у хрестовину іспанських воріт. Після цього іспанці заволоділи ініціативою, але забити гол ніяк не вдавалося. В кінці зустрічі Юссеф Ен-Несірі ударом головою після подачі кутового знову вивів марокканців вперед - 1:2. Але Іспанії вдалося уникнути поразки. Вийшовши на заміну Яго Аспас красивим ударом п'ятою зрівняв рахунок - 2:2.

У паралельному матчі Португалія зіграла внічию з Іраном (1:1), що дозволило Іспанії посісти перше місце в групі В. У 1/8 фіналу іспанці зіграють з Росією, а португальці зіграють з Уругваєм.

Іспанія - Марокко - 2:2 (1:1)

Голи: Іско (19), Аспас (90+3) - Бутаіб (14), Ен-Несірі (82)

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в першому турі ЧС-2018 Португалія зіграла внічию з Іспанією (3:3), Іран був сильніше Марокко (1:0). В другому турі Португалія перемогла Марокко (1:0), а Іран поступився Іспанії (0:1).