RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Хорватія не пустила Ісландію в плей-офф ЧС-2018: відеоогляд

Збірна Хорватії здобула третю перемогу на груповому етапі чемпіонату світу-2018 і не пустила в плей-офф збірну Ісландії.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Ісландія - Хорватія.

Всі голи в матчі були забиті після перерви. Мілан Бадель відкрив рахунок в зустрічі, а Гільфі Сігурдссон зрівняв ударом з пенальті, який був призначений за гру рукою. У кінцівці ж, коли ще один гол міг вивести Ісландію в плей-офф, забила Хорватія - відзначився Іван Перішич.

ИСЛАНДИЯ - ХОРВАТІЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

Також відзначимо, що в другому таймі команди обмінялися ударами в поперечину. Ісландців каркас воріт врятував після дальнього удару того ж Баделя, а хорватів - після удару головою від Сверріра Інгасона.

В іншому матчі групи D Аргентина обіграла Нігерію - 2:1. Таким чином, Хорватія (9 очок) і Аргентина (4 очки) вийшли в плей-офф, а Нігерія (3 очки) і Ісландія (1 очко) залишають чемпіонат світу.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Ісландія - Хорватія - 1:2
Голи: Г. Сігурдссон, 76 (з пенальті) - Бадель, 53, Перішич, 90.

Ісландія: Халльдоурссон, Севарссон, Інгасон, Р. Сігурдссон (Сігурдарсон, 70), Магнуссон, Гудмундссон, Гуннарссон, Халльфредссон, Б'ярнасон (Траустасон, 90), Г. Сігурдссон, Фіннбогасон (Гудмундссон, 85).

Хорватія: Калінич, Єдвай, Чорлука, Чалет-Цар, Піваріч, Ковачич (Ракітіч, 81), Бадель, Пьяца (Ловрен, 70), Модріч (Брадаріч, 65), Перішич, Крамаріч.

Попередження: Севарссон, Халльфредссон, Фіннбогасон - Пьяца, Єдвай

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ