RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нігерія - Аргентина: відео голів

У матчі третього туру групового етапу чемпіонату світу-2018 збірна Аргентини здобула важливу перемогу над Нігерією. Поєдинок пройшов в Санкт-Петербурзі на однойменному стадіоні.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Нігерія - Аргентина.

Рахунок був відкритий на початку матчу. Евер Банега класним пасом знайшов Ліонеля Мессі перед штрафним нігерійців, форвард чудово прийняв м'яч, підробив і з незручною правої ноги відправив м'яч у ворота - 0:1. Аргентинці продовжили контролювати хід матчу, але більше забити їм не вдалося.

На початку другої половини Хав'єр Маскерано в своїй штрафній прихопив руками Леона Балогуна і арбітр призначив пенальті у ворота Аргентини. До м'яча підійшов Віктор Мозес і впевнено реалізував 11-метровий - 1:1. Після цього нігерійці відійшли до своїх воріт і відповідали дуже небезпечними контратаками. В одному з епізодів м'яч потрапив в руку Маркосу Рохо, але арбітр після перегляду відеоповтору вирішив не призначати другий пенальті в ворота аргентинців. У кінцівці зустрічі Габріель Меркадо навісив з флангу, де Рохо класним ударом з льоту приніс Аргентині перемогу - 1:2.

Завдяки цій перемозі і успіху Хорватії в паралельному матчі з Ісландією (2:1), Аргентина посіла друге місце в групі. В 1/8 фіналу ЧС-2018 аргентинці зіграють зі збірною Франції, а хорвати зустрінуться з Данією.

Нігерія - Аргентина - 1:2 (0:1)

Голи: Мозес (50, з пенальті) - Мессі (14), Рохо (86)

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у першому турі Аргентина не змогла обіграти Ісландію (1:1), а Хорватія перемогла Нігерію (2:0). У другому турі групового етапу Аргентина була розгромлена Хорватією (0:3), а Нігерія обіграла Ісландію (2:0).