RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Перу грюкнуло дверима на ЧС-2018, обігравши "кенгуру": відеоогляд

У матчі третього туру групового етапу ЧС-2018 збірна Перу обіграла збірну Австралії, яка до початку матчу ще зберігала шанси на вихід в плей-офф.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Австралія - Перу.

Перший тайм пройшов за переваги австралійців, однак забити вдалося Перу - після передачі Герреро Каррільо відзначився красивим ударом з льоту. Цей гол став для Перу першим на чемпіонатах світу за 36 років.

На початку другого тайму перуанці збільшили свою перевагу - ветеран збірної Герреро завдав точного удару метрів з восьми. Австралійці ж так і не зуміли розпечатати ворота суперника.

АВСТРАЛІЯ - ПЕРУ: ВІДЕО ГОЛІВ

Таким чином, збірна Перу набрала на груповому етапі 3 очка і посіла третє місце в групі. Австралія (1 очко) стала четвертою. У паралельному матчі Франція і Данія зіграли внічию (0:0) і вийшли в плей-офф. Французи набрали 7 очок, а данці - 5.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Австралія - Перу - 0:2
Голи: Каррільо, 18, Герреро, 50.

Австралія: Райан, Рісдон, Мілліган, Сейнсбері, Бехіч, Єдінак, Муй, Лекі, Рогіч (Ірвін, 72), Круз (Арзані, 58), Юріч (Кехілл, 53).

Перу: Гальєсе, Адвінкула, Рамос, Сантамарія, Трауко, Тапіа (Уртадо, 63), Йотун (Акіно, 46), Каррільо (Картахена, 79), Куева, Флорес, Герреро.

Попередження: Єдінак, Арзані, Рогіч, Мілліган - Йотуні, Уртадо.

ВІДЕООБЗОР МАТЧУ