RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Колумбія на класі вийшла в плей-офф чемпіонату світу: відеоогляд

Збірна Колумбії перемогла Сенегал в матчі третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу-2018 і завоювала путівку в плей-офф.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Сенегал - Колумбія.

Перемогу колумбійцям приніс Йеррі Міна, який забив гол після подачі з кутового.

Ця перемога принесла Колумбії перше місце в групі. У паралельному матчі Японія поступилася Польщі (0:1). В результаті Сенегал і Японія набрали рівну кількість очок, у команд виявилася абсолютно однакова різниця м'ячів, а також вони зіграли внічию в очній зустрічі. Але японці отримали менше жовтих карток в матчах групового етапу і це дозволило їм зайняти друге місце і вийти в 1/8 фіналу.

СЕНЕГАЛ - КОЛУМБИЯ: ВІДЕО ГОЛУ

Сенегал - Колумбія - 0:1 (0:0)

Гол: Міна (74)

Сенегал: Н'Діайе, Гассама, Сане, Кулібалі, Сабалі (Ваге, 74), Сарр, Куяте, Гуйє, Мане, Кейта (Конате, 80), Ньянг (Сако, 86)

Колумбія: Оспіна, Мохіка, Міна, Д. Санчес, Аріас, К. Санчес, Урібе (Лерма, 83), Хамес Родрігес (Мюріель, 30), Кинтеро, Куадрадо, Фалькао (Борха, 89)

Попередження: Ньянг - Мохіка

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в першому турі Японія обіграла Колумбію (2:1), а збірна Сенегалу була сильнішою за Польщу (2:1). У другому турі групового етапу Японія зіграла внічию з Сенегалом (2:2), а Польща крупно програла Колумбії (0:3).