RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Тихіше, Вовочка, не плач: соцмережі бурхливо відреагували на виліт Росії з ЧС-2018

Поразка збірної Росії по футболу на домашньому чемпіонаті світу викликала гостру реакцію в українському сегменті Інтернету.

Багато хто з популярних блогерів і рядових користувачів активно обговорюють виліт Росії.

Так, журналіст Аркадій Бабченко пише, що вболівав за збірну РФ, тому що хотів подивитися на реакцію росіян після перемоги.

"А якби чемпіонами світу стали ... Ух. Такі перспективи відкриваються. Прям навіть не уявляю, що він міг би робити з країною. Кріпосне право можна було б вводити. У рекрути набирати. Пороти на стайні. Так чого на стайні - прям на Микільській. Право першої ночі. Десятину. Панщину. Так що хошь. Хотілося б на це подивитися", - пише він.

Олексій Мочанов пояснює таку реакцію на поразку росіян.

"Ті, хто мені тут дряпає про "спорт поза політикою", хочу сказати щиро і від душі - ви продовжуйте жити в своєму порномультфільмі жахів, хлопці. І не лізьте до мене зі своїми тупими думками про спорт поза політикою, ок? У спорті вже давно неважливо, як швидко ти бігаєш, точно б'єш, далеко потрапляєш, влучно стріляєш. У спорті важливо, яку наддержаву ти презентуєш, який прапор підніметься на нагородженні і який зіграє гімн. Чий. Президенти і прем'єри відкривають-закривають чемпіонати, сидять в віп-ложах і піаряться на спорті і спортсменах. Своїх і чужих. Путен набиває м'ячик в Кремлі і обіймається з Пеле, Королем Футболу тих років, коли Вован ще в конторі кар'єру не почав. Росія намагалася чемпіонатом світу причарувати і обійняти весь світ, показавши цьому загубившемуся світу. Сизрань, Сочі, Казань, Грозний, Ленінградопітер і Москву ", - пояснює він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, в суботу, 7 липня, збірна Хорватії в серії пенальті обіграла Росію в чвертьфіналі чемпіонату світу-2018 і завоювала путівку в півфінал.