RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

З'явилася реакція Вукоєвича на виключення зі збірної через Україну на ЧС-2018

Екс-гравець "Динамо" Огнен Вукоєвич прокоментував своє виключення з тренерського штабу збірної Хорватії через скандальне відео про Україну, яке було знято разом з Домагоєм Відою.

Слова Вукоєвича наводить офіційний сайт Хорватського футбольного союзу.

"Я розумію і поважаю рішення хорватської футбольної асоціації, я б не хотів бути тягарем для національної збірної перед дуже важливими півфіналами чемпіонату світу. В моїх заявах не було ніякого політичного підгрунтя, це адресувалося моїм приятелям в Україні і "Динамо", яке дозволило мені брати участь в чемпіонаті світу. Однак я розумію, що ці заяви можна інтерпретувати по-різному.

Ось чому я шкодую і вибачаюся перед російською публікою, якщо вони зрозуміли мої заяви таким чином. Я дуже пишаюся тим, чого Хорватія добилася в Росії, і я хочу бути задоволеним командою в матчах, що залишилися. Я буду їх найбільшим шанувальником до самого кінця", - сказав Вукоєвич.

Нагадаємо, після перемоги Хорватії над Росією в 1/4 фіналу ЧС-2018 Вукоєвич і Віда записали відеоролик, в якому присвятили перемогу "Динамо" і Україні. Крім того, Віда сказав "Слава Україні!".

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Як повідомляв "Апостроф", раніше ФІФА винесла попередження Віді за відео про Україну.