RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Хорватський боєць "Азова" записав потужне відео в підтримку Віди і Вукоєвича

Доброволець полку "Азова" з Хорватії Денис Шьолер звернувся до хорватського футболіста Домагоя Віди і колишнього гравця збірної Хорватії Огнєна Вукоєвича зі словами підтримки.

Обидва хорвата опинилися в центрі уваги після того, як записали відеозвернення до України після перемоги над командою Росії на ЧС-2018.

"Привіт. Мене звуть Денис Шьолер, громадянин Хорватії, доброволець вже чотири роки у складі полку "Азов". Разом зі своїми українськими побратимами і побратимами-добровольцями з інших країн ми хочемо підтримати гравців збірної Хорватії, особливо Домагою Віді і Огнену Вукоєвичу: Після однієї великої перемоги, ви вдвох, не забули Україну, яка зараз стикається з великими проблемами російської агресії. Вони не забули своїх друзів і країну, яка їм надала їм дуже хороші умови для життя. Хлопці, тримайтеся. Ми з вами. І запрошуємо вас до нас у гості. Слава Україні!", - сказав він.

Нагадаємо, після перемоги збірної Хорватії над збірною Росії в 1/4 фіналу ЧС-2018 Домагой Віда і Огнен Вукоєвич записали відео, в якому присвятили перемогу "Динамо" і Україні, а Виду також сказав "Слава Україні!".

Після цього ФІФА винесла попередження Віді, Вукоєвич був виключений з тренерського штабу хорватської збірної на ЧС-2018.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що заборонений в Україні артист несподівано висловився про скандал на ЧС.