RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Програвший Усику боксер висловив гучне побажання на бій з Гассієвим

Польський боксер Кшиштоф Гловацьки (30-1, 19 КО), заявив він бажає перемоги росіянину Мурату Гассієву (26-0, 19 КО) в фінальному бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти українця Олександра Усика (14-0, 11 КО).

УСИК - ГАССІЄВ: ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ БОЮ

"Гассієв дуже сильний і він може відправити Усика в нокаут. Але якщо Усик буде дотримуватися тієї ж тактики, як і в бою зі мною, тобто не рватися вперед, а використовувати серії ударів і швидкі переміщення, то він може перемогти за очками. Усик навряд чи втомиться до кінця поєдинку, як попередній суперник Гассієва Дортікос, який видихався в дев'ятому раунді. У своєму бою з Усиком я чекав, коли він втомиться, але не дочекався цього.

Сподіваюся, що в моїй вазі буде проведено ще один турнір WBSS. Тому я бажаю перемоги Гассієву. Хочу, щоб Усик знову взяв участь в суперсерії і тоді я б міг провести з ним матч-реванш", - наводить слова Гловацьки ringpolska.pl.

Нагадаємо, що Усик переміг Гловацьки одноголосним рішенням суддів у вересні 2016 року і завоював титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі.

Бій Усик - Гассієв відбудеться 21 липня в Москві.

Переможець поєдинку стане володарем чемпіонських поясів за версіями WBA Super, WBC, IBF, WBO.

Раніше "Апостроф" наводив слова колишнього тренера Усика, який дав прогноз на результат бою з Гассієвим.