RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Готуйтеся оплачувати рахунок: мережу обурили слова Путіна про гостинність Росії на ЧС-2018

Мережу обурили слова президента РФ Володимира Путіна, який заявив про гостинність Росії і зруйновані міфи про країну під час чемпіонату світу-2018.

Слова Путіна наводять "Вести.ru".

"Ми щиро раді, що чемпіонат світу вдався, об'єднав мільйони людей навколо футболу. Наші зусилля по достоїнству оцінили і спортсмени, яким були створені всі умови для того, щоб показати максимум своїх можливостей, і представники ЗМІ, на допомогу яким цілодобово працювали співробітники 11 міських прес-центрів чемпіонату, і, звичайно, вболівальники.

Ми вдячні за мільйони добрих слів, сказаних гостями чемпіонату на адресу Росії і нашого народу, раді, що їм сподобалися його гостинність і відкритість, природа, культура, традиції нашої великої країни. Ми раді, що наші гості все побачили на власні очі, що було зруйновано міфи й упередження", - сказав Путін.

Росіяни відреагували на слова президента з обуренням.

"Показуха найчистішої води, бараки прикрили плакатами. Пил в очі", "Потрібно не про міфи думати, а про народ", "Заради такого можна взагалі пенсії скасувати!", "А також зруйновано міфи про велику Росію, яку будував Путін", - коментують цю новину в мережі.

Нагадаємо, ЧС-2018 завершиться сьогодні, 15 липня. У фіналі турніру зіграють збірні Франції та Хорватії.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що невідомі зіпсували в Санкт-Петербурзі графіті з головним тренером збірної Росії Станіславом Черчесовим.