RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Легендарний тенісист виграв крупний турнір вперше за два роки

Сербський тенісист Новак Джокович у фіналі "Вімблдону" переміг південноафриканця Кевіна Андерсона в трьох сетах і став переможцем турніру.

У першому сеті Джокович відразу виграв подачу суперника і потім розвинув перевагу - 2:0. Андерсону вдалося взяти свій гейм - 2:1, але після цього Джокович знову вистрілив дуплетом - 4:1 і зумів впевнено довести партію до перемоги - 6:2. Друга партія пройшла немов під копірку. Джокович знову повів 2:0, потім дав супернику виграти подачу, після чого знову взяв два гейми - 4:1. У підсумку - 6:2 у другій партії. У третьому сеті Андерсону нарешті вдалося нав'язати Джоковичу боротьбу. За рахунку 5:4 і 6:5 у представника ПАР навіть були сетболи на подачі Джоковича, але він не зумів їх реалізувати. У підсумку сет перейшов в тайбрейк, який впевнено виграв сербський тенісист - 7:3.

Новак Джокович (Сербія) - Кевін Андерсон (ПАР) - 6:2, 6:2, 7:6

Для Джоковича перемога на "Вімблдоні" стала четвертою в кар'єрі. Варто зазначити, що ця перемога стала для нього першою на турнірах Великого шолома з 2016 року.

Варто зазначити, що на момент старту "Уімблдону" 31-річний серб займав 21 місце в рейтингу АТР і це найгірший результат для переможця турніру з 2001 року.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українець Сергій Стаховський вилетів у другому колі "Вімблдону".