RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не усвідомлюємо, що зробили: емоції збірної Франції після перемоги на ЧС-2018

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам, а також гравці команди прокоментували перемогу в фіналі чемпіонату світу-2018 над збірною Хорватії (4:2).

Слова представників французької збірної наводить Sports.ru.

Дідьє Дешам: "Це чудовий момент для молодої команди. У нас не було чудової гри, але ми показали величезну психологічну силу. Я дуже задоволений цією командою. Ця перемога не була настільки очевидною".

Люка Ернандес: "Поки не усвідомлюємо, що ми тільки що зробили. Це щось дуже велике. Зрозуміємо, коли завтра прилетимо в Париж. Будемо святкувати разом з усіма французами, з мільйонами і мільйонами французів. Я сподіваюся завтра прибути до Парижа і побачити вулиці".

ФРАНЦІЯ - ХОРВАТІЯ: ДИВИТИСЯ ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Антуан Грізманн: "Я не знаю, де я! Я дуже щасливий. Це був дуже складний матч. Хорвати сильно провели гру. Перед пенальті я подумував пробити в стилі Панянки, а-ля Зідан. Але вважав за краще вдарити відкритої стопою. Ми одна команда. ніколи не нервували, в цьому була наша сила. Потім - тренер. Він прекрасно читав всі матчі.

У Франції є люди різного походження. Але ми всі єдині, все в команді рівні. Ми всі сповнені єдиним духом. Намагалися робити все для тренера і країни".

Нагадаємо, Франція вдруге в історії стала чемпіоном світу.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що злива "підмочила" церемонію нагородження чемпіонату світу-2018.