RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Тренер Хорватії зробив гучну заяву про суддівство у фіналі ЧС-2018

Головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч залишився незадоволений суддівством у фінальному матчі чемпіонату світу-2018 проти Франції (2:4).

"Я повинен привітати Францію. Перші 20 хвилин ми грали добре, контролювали матч. Потім після стандарту був забитий автогол. Ми продовжували контролювати, повернулися до життя, але нам дали пенальті.

Я не люблю коментувати суддівство, але скажу одну річ: в фіналі чемпіонату світу такі пенальті не призначаються. Але це не применшує перемогу Франції. Це був найкращий наш матч на ЧС-2018. Ми контролювали гру, але так вийшло. Я не хотів негативно відгукуватися про арбітра, так вийшло. Він зробив те, що вважав за чесним і справедливим. Просто коли система працює проти тебе, це завжди погано. Але взагалі відеоповтори - це добре для футболу", - наводить слова Даліча sports.ru.

Нагадаємо, що арбітр матчу Нестор Пітана призначив пенальті у ворота Хорватії в першому таймі за рахунку 1:1, після того, як м'яч потрапив в руку Івану Перішичу. Щоб переконатися в своїй правоті суддя навіть подивився відеоповтор.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Раніше "Апостроф" публікував відеоогляд матчу Франція - Хорватія.