RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Букмекери різко змінили котирування на бій Усик - Гассієв

Букмекери змінили котирування на фінальний бій Всесвітньої суперсерії боксу між українським чемпіоном світу за версіями WBC і WBO Олександром Усиком і російським володарем титулів IBF і WBA Муратом Гассієвим.

УСИК - ГАССІЄВ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Усик, як і раніше, залишається фаворитом бою, однак шанси на його перемогу зменшилися, в той час, як у Гассієва, на думку букмекерів, шансів стало більше.

Так, якщо раніше на перемогу Усика можна було поставити з коефіцієнтом 1,33, то тепер вона оцінюється коефіцієнтом 1,73. На успіх Гассієва букмекери дають коефіцієнт 2,1 (раніше - 3,25).

УСИК - ГАССІЄВ: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Перемога Усика за очками оцінюється коефіцієнтом 2,10, тоді як перемога Гассієва рішенням суддів - коефіцієнтом 3,00. У той же час букмекери віддають перевагу росіянину, розглядаючи можливе дострокове завершення бою. Коефіцієнт на перемогу Гассієва нокаутом - 5,50, тоді як на те, що українець нокаутує суперника, можна поставити з коефіцієнтом 6,00.

Нагадаємо, Усик і Гассієв зустрінуться на рингу 21 липня в Москві.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше у Усика відповіли російським організаторам бою, заявивши, що ті включають дурня.