RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На кону великі гроші: відомий український боксер дав невтішний прогноз на бій Усик - Гассієв

Відомий український боксер Ісмаїл Сіллах висловив думку, що побоювання українських уболівальників щодо упередженого суддівства в поєдинку між Олександром Усиком і Муратом Гассієвим, можуть виявитися небезпідставними.

УСИК - ГАССІЄВ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Слова Сіллаха наводить "Радянський спорт".

"Важко про те міркувати. Великі гроші на кону. Можливо, в рівному бою перемогу віддадуть Гассієву. Але яким би не був результат, організатори все одно зароблять на цьому поєдинку. Я не думаю, що буде явна упередженість. Але коли на кону такі гроші... Не знаю", - сказав Сіллах.

Також український боксер оцінив шанси Усика і Гассієва на перемогу.

"Струни натягнуті до межі. Це буде класний бокс. Хоча теоретично все може закінчитися в перших раундах. А в цілому шанси - 50 на 50. У Мурата - скажена сила. У Сані - скажена техніка. І переможець їх бою буде справжнім абсолютним чемпіоном світу . Причому таким, що ніхто не скаже, що переможцю пощастило, і він цього звання не заслужив", - зазначив Сіллах.

Нагадаємо, фінальний бій Всесвітньої суперсерії Усик - Гассієв відбудеться 21 липня в Москві. На кону будуть стояти чемпіонські пояси за версіями WBC, WBO, WBA і IBF.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Усик назвав бій з Гассієвим найважливішим у своїй кар'єрі.