RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У команді Ломаченко повідомили можливу дату наступного бою

Тренер українського боксера Василя Ломаченка (11-1, 9 КО) з фізичної підготовки Сесіліо Флорес, розповів про те, коли може відбутися наступний бій його підопічного.

"Я знаю, що Ломаченко хоче повернутися до тренувань 25 серпня. Василь - приголомшливий, він виразно почуває себе добре, але я чув, як лікарі сказали про 3-4 місцях відпочинку. Може бути, це фішка для просування, я нічого не чув. Подивимося що буде далі.

Коли може відбутися бій Ломаченко і Гарсії? 5 травня 2019 року був би здорово. Ви знаєте, що Егіс Клімас - один з кращих менеджерів. А значить, будемо сподіватися, що бій відбудеться.

Що можу сказать щодо бою з Менні Пакьяо? Зараз Ломаченко - найкращий боксер світу або один з кращих. Чому б і ні? Менні Пакьяо - все ще відмінний чемпіон ", - наводить слова Флореса xsport.ua з посиланням на ESNEWS.

Нагадаємо, що в травні Ломаченко нокаутом переміг Хорхе Лінареса і став чемпіоном світу за версією WBA в легкій вазі. У цьому бою Ломаченко отримав травму плеча і був змушений перенести операцію.

Раніше "Апостроф" наводив слова промоутера Ломаченко Егіса Клімаса, який розповів про бій з Пакьяо.