RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Є варіанти: скандальний український футболіст може повернутися в Росію

Агент екс-нападника збірної України Артема Мілевського Олександр Панков розповів про варіанти продовження кар'єри українського гравця.

Слова Панкова наводить "Чемпіонат".

"Подальші плани Мілевського грандіозні. Він дуже здорово провів сезон, при ньому команда виграла два трофеї - Кубок і Суперкубок Білорусі. І Артем прийняв в цьому пряму участь: забивав, віддавав гольові передачі. Ми будемо розглядати всі варіанти, в тому числі з Росії, адже Артем там вже грав. Якщо будуть цікаві пропозиції від команд, які ставлять амбітні завдання і будують грандіозні плани, то чому б і ні?

У пріоритеті - пограти в Європі. Є клуби, які вже виявляють зацікавленість. Серед них - ті, які виступають в Лізі Європи. Бажання і мотивації Артему не позичати. В Україні Мілевський готовий грати тільки в київському "Динамо", але ніяких пропозицій з його боку поки не надходило. Артем розраховує перейти в команду, яка буде на нього розраховувати, і виступати за неї так само, як робив це в Бресті", - сказав Панков.

"Бажаємо брестському "Динамо" удачі - кожен клуб має право на розірвання контракту з обопільної згоди. Піти на піку і в хороших відносинах з командою без скандалів - оптимальне рішення", - додав агент.

Нагадаємо, раніше Мілевський вже грав в Росії, де захищав кольори "Тосно".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо-Брест" розірвало контракт з Мілевським.