RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У команді британського боксера назвали можливу дату бою з Усиком

Промоутер британського боксера Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) Едді Хирн заявив, що він веде переговори про проведення бою з абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

"Я спілкувався з Егісом Клімасом і промоутером Олександром Красюком. Вони дуже зацікавлені в поєдинку з Белью. Орієнтовна дата - листопад. Найскладніше питання, як завжди, розподіл призового фонду. Це бій світового масштабу. У Британії все знають Усика. Нехай, інтерес буде не таким, як навколо поєдинку Белью проти Хея, але все ж. А головне - мій клієнт сказав зробити йому цей бій. Але питання в тому, скільки грошей захоче отримати Усик?" , - сказав Хирн.

Варто відзначити, що Усик хоче провести бій з Белью в суперважкій вазі, але британець вважає за краще битися в першій важкій категорії, щоб відібрати в українця чемпіонські пояси за версіями IBF, WBA, WBO і WBC.

Белью раніше був чемпіоном світу в першій важкій вазі за версією WBC, але потім перейшов у важку вагу, де поки що не брав участі в чемпіонських боях.

Раніше "Апостроф" наводив слова Хірна, який заявив, що бій Усик - Белью є найкращим видовищем, яке можна організувати в даний момент.