RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Клоуни" і ще три варіанти: агент Мілевського розповів, де чекають Артема

Відомий український форвард Артем Мілевський, якого вигнали з брестського "Динамо" через порушення дисципліни, має чотири варіанти продовження кар'єри. Інтерес до Мілевського виявляють два білоруських клуби - БАТЕ і мінське "Динамо", а також команди з чемпіонатів Росії та Бельгії.

Про це розповів агент футболіста Олександр Панков в інтерв'ю tribuna.com.

"Чи правда, що Мілевський може перейти в БАТЕ? У нас не було розмови з цього приводу. Останнім часом в ЗМІ з'являлися чутки про можливий перехід Артема в мінське "Динамо", але поки нам не надходило жодної офіційної пропозиції ні від БАТЕ, ні від мінського "Динамо". Коли розривали контракт з брестським "Динамо", я говорив, що ми готові розглядати будь-які цікаві пропозиції, але, повторюся, поки ніяких офіційних контактів з БАТЕ і мінським "Динамо" не було. Зараз ми розглядаємо конкретні варіанти, які вже є у нас на руках.

Пропозиції, які були у нас, актуальні й досі. Зараз Артемом зацікавилися ще два клуби: один з російської прем'єр-ліги, інший - з чемпіонату Бельгії. Поки просто розглядаємо ці варіанти. Зараз Мілевський в Україні, тренується щодня і знаходиться в хорошій фізичній формі. Ми постійно на зв'язку, думаю, скоро визначимося з його майбутнім", - сказав Панков.

Варто відзначити, що кілька років тому Мілевський, виступаючи тоді за київське "Динамо", назвав гравців БАТЕ "клоунами".

Нагадаємо, що деякий час тому брестське "Динамо" розірвало контракт з 33-річним Мілевським через порушення дисципліни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Мілевського є варіанти в Україні.