RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Ломаченко повертається: названі дата і і суперник в наступному бою українського чемпіона

Український боксер Василь Ломаченко (11-1, 9 КО), який є чемпіоном світу за версією WBA в легкій вазі, проведе свій наступний бій 1 грудня з переможцем поєдинку Раймундо Бельтран - Хосе Педраса.

Про це повідомив менеджер українця Егіс Глімас в інтерв'ю ESPN.

"Відновлення Ломаченко після травми йде за графіком. Операція пройшла без ускладнень і лікар задоволений ходом відновлення. Які наші подальші плани? 25 серпня Бельтран проведе бій з Педрасою. Переможець цього бою зустрінеться з Ломаченко 1 грудня.

Що стосується Майкі Гарсії, то ми хочемо провести бій з ним. Але у Майкі весь час знаходиться якийсь привід, щоб відмовитися. Ми постійно чуємо від його боку безглузді виправдання. Організувати цей бій не складно, потрібно лише бажання. Як тільки Гарсія звернеться до нас, то ми зуміємо знайти рішення. Якщо Гарсія хоче зустрітися зі Спенсом, то нехай б'ється. У цьому випадку він збереже свої титули, а об'єднавчий бій з Ломаченко ми зможемо провести в наступному році", - сказав Клімас.

Нагадаємо, що Ломаченко в травні нокаутом переміг Хорхе Лінареса і завоював чемпіонський пояс WBA. У цьому бою українець отримав пошкодження плеча і був змушений перенести операцію.

Раніше "Апостроф" публікував відео, на якому Ломаченко грає з вогнем.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс