RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

"Манчестер Юнайтед" сенсаційно переміг найкращий клуб світу в Кубку чемпіонів: відеоогляд

У матчі Міжнародного кубка чемпіонів "Манчестер Юнайтед" добився перемоги над "Реалом", який є переможцем трьох останніх розіграшів Ліги чемпіонів. Варто зазначити, що український воротар мадридців Андрій Лунін вийшов у другому таймі і залишив ворота в недоторканності.

Рахунок був відкритий на 18-й хвилині. Маттео Дарміан пройшов по флангу і прострілив у центр штрафної на Алексіса Санчеса, який точно пробив з 12 метрів - 1:0. Через кілька хвилин вже сам Санчес асистував партнерові і Андер Еррера з меж штрафного розстріляв воротаря "Реала" - 2:0. Королівський клуб зумів скоротити відставання в рахунку перед самим свистком на перерву. Тео Ернандес прострілив з флангу, а Карім Бензема зіграв на випередження і з близької відстані відправив м'яч у ворота - 2:1.

У другому таймі обидві команди мали моменти, але рахунок залишився незмінним.

"Манчестер Юнайтед" Англія - "Реал" Мадрид Іспанія - 2:1 (2:1)

Голи: Санчес (18), Еррера (27) - Бензема (45)

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Байї, Шоу, Дарміан, Мата (Гарнер, 82), Фред (Туанзебе, 68), Перейра, Мактоміні (Мітчелл, 79), Санчес, Еррера, Фосу-Менса.

"Реал": Касілья (Лунін, 46), Вальєхо (Начо, 77), Тео (Регілон, 46), Одріосола (Серхіо Лопес, 62), Хав'єр Санчес, Себальос (де Томас, 62), Вальверде (Іско, 77) , Вінісіус Жуніор (Оскар Родрігес, 62), Льоренте (Асенсіо, 77), Бейл (Едегор, 46; Кроос, 77), Бензема (Майораль, 46).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Манчестер Юнайтед" розгромно програв "Ліверпулю" в матчі кубка чемпіонів.