RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Італійські топ-клуби зробили гучний трансфер за участю трьох гравців: опубліковані фото

Гравці "Ювентуса" - захисник Маттіа Кальдара і нападаючий Гонсало Ігуіан перейшли в "Мілан", а в зворотному напрямку вирушив гравець оборони міланського клубу Леонардо Бонуччі.

Про це повідомляють офіційні сайти обох клубів.

"Мілан" орендував 30-річного Ігуаїна на один сезон за 18 мільйонів євро. Через рік міланці будуть зобов'язані викупити трансфер форварда за 36 мільйонів євро. Зарплата аргентинця складе 9,5 мільйона євро в рік. З них 1 мільйон йому буде виплачувати "Ювентус" протягом трьох років.

Ігуаїн виступав за "Ювентус" з 2016 року, провів за клуб 105 матчів і забив 55 голів.

Також "Мілан" і "Ювентус" справили прямий обмін Бонуччі на Кальдару без додаткових виплат. Обидва гравці підписали з новими клубами п'ятирічні контракти. Варто відзначити, що 31-річний Бонуччі перейшов в "Мілан" лише рік тому саме з "Ювентуса". Бонуччі провів за "Мілан" 51 матч і забив 2 голи. Заради повернення в "Юве" він пішов на зниження зарплати з 7,5 до 5 мільйонів євро на рік.

Що стосується 24-річного Кальдари, то він перейшов в "Ювентус" в 2017 році, але не встиг зіграти за туринський клуб жодного матчу, так як відразу ж був відданий в оренду "Аталанті".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що кілька тижнів тому "Ювентус" купив легендарного Кріштіану Роналду.