RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Динамо" - "Шахтар": прогнози фахівців на всеукраїнське дербі

У матчі третього туру чемпіонату України київське "Динамо" зіграє з донецьким "Шахтарем". Поєдинок відбудеться 3 серпня в Києві на стадіоні "Олімпійський" і почнеться о 19:00.

Своїми прогнозами на результат матчу поділилися відомі українські фахівці.

ДИНАМО - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Колишній головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний вважає, що нинішній наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека змінив стиль гри команди в порівнянні з тим, як вона грала при Мірчі Луческу.

"При Фонсеці "Шахтар" грає в хороший, швидкісний, індивідуально сильний, імпровізаційний футбол. Думаю, в майбутньому матчі "Шахтар" не програє і буде ближче до перемоги", - сказав Кварцяний в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Екс-тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає, що кияни отримають перевагу за рахунок домашніх трибун.

"Упевнений, що вболівальники дуже добре підтримають команду. Тим більше, що після перемоги в Суперкубку України динамівці отримали додаткову впевненість. Очікую побачити хорошу гру двох кращих команд чемпіонату", - наводить слова Реброва 1927.kiev.ua.

ДИНАМО - ШАХТАР: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков вважає, що "Динамо" здобуде мінімальну перемогу, використавши гру на контратаках.

"Динамо" ловить "Шахтар" на контратаках, намагається використовувати помилки "гірників". Ризикну припустити, що якщо кияни знову переможуть, то буде зафіксований рахунок 1:0", - цитує Франкова footboom.com.

Колишній наставник "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо також вважає, що кияни зіграють від оборони.

"У "гірників" буде перевага у володінні м'ячем. "Динамо" буде оборонятися і намагатися ловити "Шахтар" на помилках", - заявив Сабо в ефірі каналу "Футбол".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у "Шахтаря" є серйозні втрати перед матчем з "Динамо".