RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Динамо" обіграло "Шахтар" в чемпіонаті України: відеоогляд

У центральному матчі третього туру Прем'єр-ліги в Києві зустрічалися гранди українського футболу - "Динамо" і "Шахтар". Зустріч завершилася мінімальною перемогою киян - 1:0.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Шахтар".

Єдиний гол у матчі був забитий на 64-й хвилині - після подачі Віктора Циганкова зі штрафного Беньямін Вербич пробив головою в ближній кут, а Андрій П'ятов не зумів впоратися з не найскладнішим ударом.

У кінцівці зустрічі "Шахтар" намагався відігратися, але не зумів. Найнебезпечніший момент у "гірників" був після сильного удару Алана Патріка - м'яч пролетів поруч зі штангою.

Таким чином, "Динамо" набрало максимум очок в трьох стартових турах чемпіонату і очолює турнірну таблицю. "Шахтар" вперше в сезоні втратив очки.

Відзначимо, що "Динамо" здобуло п'яту перемогу над "Шахтарем" в шести останніх матчах УПЛ при одній нічиїй.

ДИНАМО - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛУ

"Динамо" - "Шахтар" - 1:0
Гол: Вербич, 65

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Морозюк, Сидорчук (Андрієвський, 72), Шепелев (Гармаш, 63), Циганков, Буяльський (Че Че, 82), Вербич, Бесєдін.

"Шахтар": Пятов, Данченко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко (Фернандо, 76), Патрік, Марлос, Коваленко (Майкон, 90), Тайсон (Тотовіцький, 84), Мораєс.

Попередження: Буяльський - Хочолава, Ісмаїлі, Степаненко.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ