RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Динамо - Славія: історія протистоянь

В рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" зіграє з празькою "Славією". Матчі пройдуть 7 і 14 серпня.

СЛАВІЯ - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Динамо" і "Славія" раніше в офіційних матчах не зустрічалися, але один раз проводили контрольну зустріч. Товариський матч відбувся в лютому 2016 року і завершився перемогою "Славії" з рахунком 2:1.

Що стосується історії протистояння "Динамо" з чеськими клубами, то кияни раніше грали проти чехів дванадцять разів. У всіх шести випадках динамівці виходили з двоматчевого протистояння переможцями. Кияни здобули перемоги в шести матчах, тричі поступилися і ще три рази зіграли внічию.

У попередній раз "Динамо" грало з чеським клубом 20 років тому - в кваліфікації Ліги чемпіонів після поразки і перемоги з однаковим рахунком 1:0 кияни обіграли "Спарту" по пенальті (3:1).

"Славія" вдруге в історії зустрінеться в єврокубках з українським клубом. У сезоні 2000-2001 чехи зустрічалися в кваліфікації ЛЧ з "Шахтарем". "Славія" виграла перший матч на виїзді з рахунком 1:0, проте на своєму полі дозволила "гірникам" відіграти один м'яч, після чого поступилася в овертаймі - 0:2.

Раніше "Апостроф" опублікував прогноз букмекерів на матч "Славія" - "Динамо".