RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У львівському клубі натякнули, що ФФУ підіграє "Шахтарю"

Генеральний директор "Львова" Андрій Паньків вважає, що скандал з відставкою головного тренера команди Жілмара не випадково стався саме перед матчем чемпіонату України з "Шахтарем".

Паньків в інтерв'ю офіційному сайту клубу висловив здивування тим, що Федерація футболу України (ФФУ) тільки зараз виявила невідповідність тренерської ліцензії у Жілмара для роботи головним тренером клубу української Прем'єр-ліги.

"Керівництву не зрозуміло, чому відповідні органи не попередили клуб про неможливість працевлаштування Жилмара на посаду головного тренера ще у міжсезоння. ФК "Львів" дотримався усієї необхідної процедури стосовно подання документів тренера до Комітету з атестації футбольних клубів ФФУ та Прем’єр-ліги. Фактично ми звернулися до ФФУ перед початком сезону із запитом щодо можливості тренера виконувати свої обов’язки. Ми не знаємо, чому відповідь на це питання ми отримали лише зараз. Лише зараз, після чотирьох зіграних матчів і перед надважливою грою з "Шахтарем", нам повідомили таке шокуюче рішення", - заявив Паньків.

У зв'язку з цим керівництво "Львова" буде терміново шукати нового головного тренера команди.

"Те, що сталося наразі, є повною несподіванкою для нас, але мова йде про репутацію клубу. Ми не збираємося порушувати регламентні норми ФФУ та УПЛ. Тому було прийнято таке непросте управлінське рішення. Керівництво клубу в оперативному порядку шукатиме виконуючого обов’язки наставника команди", - додав Паньків.

Матч "Львів" - "Шахтар" відбудеться 18 серпня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Жілмар продовжить тренувати "Львів", не дивлячись на звільнення.