RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Легенда англійського футболу розхвалив лідера збірної України

Найкращий бомбардир в історії англійської Прем'єр-ліги Алан Ширер похвалив вінгера збірної України і "Вест Гема" Андрія Ярмоленка.

Своєю думкою про Ярмоленка Ширер поділився в інтерв'ю офіційному сайту АПЛ.

"Ярмоленко - один з тих футболістів, за якими я з нетерпінням буду стежити в новому сезоні. Подивіться на його виступи за збірну України, за "Динамо". Особливо в національній команді він забиває практично в кожній другій грі.

Ярмоленко - швидкий, цілеспрямований, у нього відмінне гольове чуття. До того ж він може зіграти на будь-якій позиції в атакуючому тріо. Захисникам АПЛ не дуже сподобається грати проти Ярмоленка. Він може взяти м'яч під свій контроль, рухати його вперед, вриватися в штрафний майданчик і робити все для того, щоб забити гол. Крім того, він не боїться грати за межами штрафного майданчика", - зазначив Ширер.

"З ним і Марко Арнаутовичем у "Вест Гема" буде дуже небезпечна для суперників атака. Обидва дуже швидкі, технічні. Якщо Ярмоленко і Арнаутович провели хорошу передсезонку, то вони створять багато проблем для суперників", - резюмував екс-нападник.

Відзначимо, що Ярмоленко провів два матчі за "Вест Хем" на старті сезону. Обидва рази українець виходив на заміну і не зумів відзначитися результативними діями.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що український футболіст може піти з найкращої команди світу.