RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У команді Ломаченко зробили заяву про бій з американським чемпіоном

Промоутер українського боксера Василя Ломаченка (11-1, 9 КО), який є чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBA, Боб Арум заявив, що він готовий провести переговори про проведення бою в наступному році з американцем Майкі Гарсією (38-0, 30 КО), який володіє чемпіонськими поясами за версіями WBC і IBF.

Про це Арум розповів в інтерв'ю FightHype.

"Ломаченко проведе свій наступний бій в грудні з переможцем поєдинку Бельтран - Педраса. Після цього ми будемо готові провести переговори з командою Гарсії про проведення бою в наступному році. Я не бачу проблем для проведення цього бою. Ломаченко і Гарсія боксують в одній вазі, так що немає ніяких складнощів.

Я не працюю з Гарсією? Це забавно. При великих поєдинках боксери хочуть багато грошей. Питання лише в тому, чи отримаємо ми достатньо грошей від платного перегляду, щоб задовольнити обох боксерів. Тут справа не в мені або в промоутері Гарсії. Якщо ми отримаємо потрібну суму, то організуємо цей бій", - сказав Арум.

Нагадаємо, що 30-річний Ломаченко в травні переміг Хорхе Лінареса і завоював чемпіонський пояс за версією WBC. У цьому бою він отримав травму плеча, через яку був змушений перенести операцію. Що стосується 30-річного Гарсії, то його останній бій був у липні. У ньому він переміг Роберта Істера-молодшого, захистивши звання чемпіона світу за версією WBC і завоювавши пояс IBF.

Раніше "Апостроф" наводив слова Ломаченко, який розповідав про свою мету в боксі.