RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Жеребкування Ліги чемпіонів: в "Шахтарі" оцінили шанси на вихід з групи

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і генеральний директор клубу Сергій Палкін прокоментували результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

Слова Фонсеки і Палінка наводить прес-служба "Шахтаря".

"Вважаю, що всі ми можемо назвати фаворитом групи "Манчестер Сіті". У будь-якому випадку це найсильніша команда і головний кандидат на прохід. У той же час я думаю, що "Шахтар", "Ліон" і "Хоффенхайм" знаходяться на приблизно однаковому рівні і можуть боротися за друге місце. Ми повинні показати свій найкращий футбол, щоб поборотися за вихід з групи", - сказав Фонсека.

"Манчестер Сіті" нам знайомий, грали з ними. Наш головний тренер знає, як боротися з цим суперником. Я вважаю, що "Манчестер Сіті" за потенціалом сьогодні - найсильніший клуб Європи і один з головних претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів. У "Ліона" дуже хороша атакуюча лінія, він посів третє місце в чемпіонаті Франції.

"Хоффенхайм"? Знаю, що у них одна з найсильніших академій в Німеччині, а можливо, навіть у всій Європі. Достатня кількість своїх вихованців, і в цілому за останній час команда значно додала. Група рівна, хоча "Манчестер Сіті", звичайно, стоїть осібно. Потрібно грати, перемагати і проходити далі", - сказав Палкін.

"Вийти в плей-офф Ліги чемпіонів в п'ятий раз - це наше бажання і, більш того, наше завдання", - резюмував гендиректор "Шахтаря".

Раніше "Апостроф" також опублікував список всіх груп Ліги чемпіонів 2018-2019.