RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Названо ім'я найкращого футболіста Європи

УЄФА назвав ім'я найкращого футболіста Європи за підсумками сезону 2017-2018. Їм було визнано півзахисника "Реала" Луку Модріча.

Нагороду найкращому футболістові року Модріч отримав у ході церемонії жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, яка пройшла в Ньоні.

"Це неймовірно, дуже гордий тим, що отримав цю нагороду. Дякую "Реалу", моїм тренерам, партнерам по команді. Ця нагорода належить їм, так само, як і мені", - сказав Модріч.

Нагадаємо, в минулому сезоні хорват разом з "Реалом" виграв Лігу чемпіонів.

Відзначимо, що до фінального списку претендентів на нагороду також входили форвард "Ліверпуля" Мохамед Салах і Кріштіану Роналду ("Реал"/"Ювентус").

Володаря нагороди вибрало журі, до якого увійшли 80 тренерів клубів-учасників групового етапу Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а також 55 журналістів з усіх асоціацій УЄФА.

Крім того, було названо найкращих гравців Ліги чемпіонів 2017-2018. Всі призи забрали представники "Реала". Найкращим голкіпером було визнано Кейлора Наваса, найкращим захисником - Серхіо Рамоса, найкращим півзахисником - Луку Модріча, а найкращим нападником - Кріштіану Роналду, який перейшов в "Ювентус" вже влітку.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в збірній України зробили свій вибір в голосуванні за найкращого гравця року за версією ФІФА.