RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Найкращий тенісист світу переміг росіянина у фантастичному матчі: опубліковано відео

Перша ракетка світу Рафаель Надаль в третьому колі турніру Великого шолома US Open переміг росіянина Карена Хачанова, що займає 26 місце в світовому рейтингу, і вийшов до четвертого раунду.

На початку першого сету Надаль несподівано програв свою подачу, але через деякий час зумів зробити зворотний брейк. Втім, в кінцівці партії Хачанов знову взяв подачу суперника, а потім оформив перемогу в сеті - 7:5. Росіянин був близький до перемоги і в другому сеті, але виграючи 5:4 і маючи свою подачу, він раптово програв три гейми поспіль - 5:7. Третій сет проходив ще більш наполегливо. Тенісисти синхронно вигравали свої подачі, що призвело до тай-брейку, який у впертій боротьбі виграв Надаль - 9:7. У четвертому сеті Надаль за рахунку 5:4 подавав на матч, але Хачанов не здався і зумів зрівняти рахунок. Доля партії знову вирішувалася на тай-брейку, який виграв Надаль, а разом з ним і матч.

Рафаель Надаль (Іспанія) - Карен Хачанов (Росія) - 5:7, 7:5, 7:6, 7:6

У четвертому колі Надаль зіграє з представником Грузії Ніколозом Басилашвілі, який є 37-ю ракеткою світу. Раніше вони зустрічалися на Roland Garros-2017 і тоді Надаль виграв у трьох сетах, віддавши супернику лише один гейм.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Надаль виграв 80-й турнір в кар'єрі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Теннис