RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Головний тренер "Динамо" зробив важливу заяву про своє майбутнє

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич спростував інформацію про те, що він вирішив піти у відставку після поразки від "Карпат" в матчі сьомого туру чемпіонату України.

Про це фахівець розповів в інтерв'ю "Профутбол".

"В першу чергу потрібно навчитися тримати удар. Перша поразка в чемпіонаті, важко це прийняти. Такі рішення не робляться одразу після гри. Ми з президентом клубу це обговоримо. Головне, щоб наше рішення пішло на користь клубу. Все інше - емоції. Десь неправильно поставив наголос, поставив кому.

Я не йду. Все інше, є час, обговоримо. Хлопці мене підтримують. Спасибі їм. Я подякував їм за той час, що ми зараз відпрацювали, адже зараз перерва на ігри збірних. Далі все в наших руках. Ніхто не збирається кидатися у вир з головою. З президентом у нас є взаєморозуміння. Після невдалих матчів ми краще переспимо ніч і тільки потім зв'яжемося", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що "Динамо" не може виграти протягом чотирьох матчів поспіль у всіх турнірах. Після семи турів "Динамо" займає третє місце в українській Прем'єр-лізі, а також не змогло пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Динамо" підписало данського форварда Дуелунда.