RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ненавиджу такі матчі: Цуренко пояснила причину провалу в 1/4 фіналу US Open

Українська тенісистка Леся Цуренко пояснила розгромну поразку від Наомі Осаки в чвертьфіналі US Open.

Слова Цуренко наводить "Великий теніс України".

"Сьогодні я прокинулася з якимось вірусом. Загалом, мені вже набридло скаржитися на своє здоров'я, але сьогодні вранці, на жаль, я прокинулася з горлом і носом ... Коротше, прихворіла. Цього разу було не так жарко, не думаю, що це основний фактор. Можна було грати, це було реально. Чи були думки з приводу того, щоб знятися або не виходити на матч? Були, але переважив той факт, що це чвертьфінал.

З горлом у мене не все в порядку, я не можу нормально дихати. Я ненавиджу такі матчі. Я не хочу показувати ось таку гру на очах у великої кількості глядачів, але, на жаль, я просто не в змозі зараз грати. Я прийняла багато ліків перед матчем. Думаю, більше нічого я зробити не могла", - сказала Цуренко.

При цьому, українка зазначила, що задоволена своїм загальним виступом на US Open.

"В цілому я турніром задоволена. Сьогодні я себе дуже сильно не люблю і дуже засмучена. Але сподіваюся, на моє загальний стан це не вплине. Все-таки турнір дійсно позитивний для мене", - додала тенісистка.

Нагадаємо, що в поєдинку з Осакою Цуренко зуміла виграти всього два гейми. Варто зазначити, що вихід в чвертьфінал US Open є для Цуренко найкращим результатом на турнірах Великого шолома в кар'єрі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Цуренко дійшла до чвертьфіналу на турнірі в Цинциннаті.