RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Відома група написала пісню на підтримку збірної України: опубліковано відео

Соліст групи "Був'є" Олександр Положинський написав пісню на підтримку збірної України з назвою "Ось тобі Моя Рука" і спільно з телеканалами "Футбол 1 / Футбол 2" зняв кліп на неї.

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалів "Футбол 1 / Футбол 2".

"Ця пісня за змістом вийшла за рамки футболу. Мені здається, вона може стати близькою не тільки тим, хто цікавиться футболом. Про футбол там немає ні слова. Писалась пісня спеціально для підтримки нашої збірної. Думаю, що ми трохи неправильно ставимося до своїх футболістів. Підтримувати легко, коли команда виграє, їй все вдається, коли в ворота суперника забивається багато голів. У такому випадку, спеціальна пісня і не потрібна, щоб надихати. Тоді вже просто киплять емоції. А щоб людей згуртувати, об'єднати для підтримки, така пісня необхідна. Хороший символ підтримки, коли ти подаєш людині відкриту долоню і її приймають, даючи у відповідь свою. І результат зустрічі - міцне рукостискання", - сказав Положинський.

Нагадаємо, що збірна України успішно стартувала в новому турнірі УЄФА Лізі націй і в матчі першого туру на виїзді перемогла Чехію. У другому турі українці зіграють зі збірною Словаччини. Матч відбудеться 9 вересня.

Раніше "Апостроф" повідомляв прогноз букмекерів на матч Україна - Словаччина.