RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Найкращий з часів Холіфілда: британський боксер зробив гучну заяву про бій з Усиком

Британський боксер Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) поділився очікуваннями від майбутнього бою з українським чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО).

Про це Белью розповів в інтерв'ю ВВС.

"Через 10 тижнів я зненавиджу Усика, так як буду сидіти на самоті в готелі і звинувачувати його тому, що мені довелося пройти через важку підготовку в тренувальному таборі. Я думаю, що зустрінуся на рингу з найкращим боксером в крузервейте з часів Евандера Холіфілда. Я поб'ю цю людину, а він потім перейде в супертяжі і стане чемпіоном світу.

Усик хотів зустрітися зі мною в суперважкій вазі, але я не захотів битися з таким монстром в бою без титулів. Тому ми розіграємо всі чотири пояси і я стану першим в історії британським абсолютним чемпіоном світу.

Я змушу Усика викластися на повну і ми побачимо, чого він вартий. Подивимося, що він зуміє показати, коли йому стане дійсно важко. Я не вірю, що він проходив через такі ж важкі бої, як я. Я володію більш потужним ударом, ніж Усик. Я знаю, що можу піймати його на такий удар. Йому досить допустити лише одну помилку і тоді я доб'юся перемоги", - сказав Белью.

Нагадаємо, що бій Усик - Белью повинен пройти в листопаді, але він може не відбутися, оскільки українця змушують провести обов'язковий поєдинок з росіянином Денисом Лебедєвим.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Усик підписав контракт з промоутерською компанією Белью.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс