RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Барселона" сенсаційно втратила очки в чемпіонаті Іспанії: відеоогляд

У матчі п'ятого туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на своєму полі не змогла обіграти скромну "Жирону".

Рахунок в середині першого тайму відкрив Мессі, який замкнув простріл Відаля - 1:0. "Барселона" продовжила атакувати, але через деякий час Лангле несподівано отримав червону картку за удар суперника ліктем. У підсумку гості поступово перехопили ініціативу. Порту вийшов один на один, обіграв тер Штегена і пробив здавалося напевно, але Піке вибив м'яч з порожніх воріт. Але в кінцівці тайму Стуані скористався помилкою Піке і зрівняв рахунок - 1:1.

На початку другого тайму все той же Стуані вивів "Жирону" вперед - 1:2. "Барселоні" незабаром вдалося зрівняти рахунок, відзначився Піке - 2:2. Однак, більшого фавориту домогтися не вдалося. "Барселона" вперше в сезоні втратила очки і тепер з 13 очками ділить з "Реалом" 1-2 місця в Ла Лізі.

"Барселона" - "Жирона" - 2:2 (1:1)

Голи: Мессі, 19, Піке, 63 - Стуані, 45, 51

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Піке, Лангле, Альба, Бускетс, Артур (Ракітіч, 58), Відаль (Коутіньйо, 58), Дембеле (Умтіті, 46), Мессі, Суарес.

"Жирона": Буну, Адай, Еспіноса, Хуанпе, Алькакла, Муньєса, Гранель (Луїс, 72), Понс, Гарсія Б. (Гарсія А., 46), Порту (Думбія, 85), Стуані.

Вилучення: Лангле, 35

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Барселона" насилу перемогла "Вальядолід" в чемпіонаті Іспанії.