RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Постраждав чиновник: скандальні російські футболісти відзначилися нової зухвалою витівкою

Футболісти збірної Росії Олександр Кокорін і Павло Мамаєв побили чиновника в одному з московських ресторанів.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відзначається, що інцидент стався вранці, 8 жовтня. Футболісти, які напередодні грали один проти одного в матчі "Зеніта" і "Краснодара", зайшли в один з ресторанів, щоб випити кави. При цьому Кокорін і Мамаєв вели себе зухвало і не реагували на зауваження персоналу. За інформацією видання, співробітники закладу прийшли до висновку, що спортсмени знаходяться в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Заспокоїти футболістів спробував один з постійних клієнтів закладу. Він зробив Кокоріну і Мамаєву зауваження, у відповідь на яке вони побили чоловіка прямо в будівлі. Відзначається. що футболісти навіть кидали в відвідувача закладу стільці.

Постраждалим виявився відомий чиновник - Денис Пак, який є головою департаменту автомобільної промисловості і залізничного машинобудування Мінпромторгу Росії.

Нагадаємо, раніше Кокорін і Мамаєв вже не раз опинялися в центрі скандалів. Найгучніший з них стався в 2016 році, коли після вильоту збірної Росії з Євро-2016 футболістів помітили на вечірці в одному з клубів Монте-Карло, де під звуки гімну Росії гостям закладу розносили шампанське вартістю 500 євро за пляшку.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що одного з найкращих футболістів світу Кріштіану Роналду звинуватили в згвалтуванні.