RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Російським футболістам загрожує чималенький термін за п'яний дебош

Відносно російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, які разом з компанією друзів побили людей в Москві, порушено кримінальну справу щодо хуліганства.

Про це повідомляє Sports.ru, посилаючись на слова начальника управління інформації і громадських зв'язків столичного ГУ МВС Юрія Титова.

"В ході провадження у кримінальній справі, яка була порушена за фактом нанесення побоїв громадянам в кафе на Великій Нікітській 8 жовтня, слідчими прийнято рішення про виділення в окреме провадження і порушення відносно громадян Кокоріна і Мамаєва кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 213 КК РФ, а саме - хуліганство. Розслідування вказаної кримінальної справи взято на контроль керівництвом столичного главку", - сказав Титов.

Відзначимо, що стаття про хуліганство передбачає покарання від штрафу в розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до п'яти років позбавлення волі (якщо злочин скоєно групою осіб за попередньою змовою - до семи років).

За інформацією Mash, Мамаєв вже прибув на допит. Гравцеві загрожує арешт.

Нагадаємо, жертвою футболістів і їх компанії вранці 8 жовтня стали російський чиновник Денис Пак, а також водій ведучої "Першого каналу". Відомо, що за відео з бійкою з Паком в кафе футболісти пропонували солідну суму.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що батько Мамаєва дав шалене інтерв'ю.