RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Україна буде простіше: Блохін поділився прогнозом на матч з Італією

Колишній головний тренер збірної України Олег Блохін поділився очікуваннями від майбутнього товариського матчу Італія - Україна, який відбудеться сьогодні, 10 жовтня.

ІТАЛІЯ - УКРАЇНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Блохіна наводить слова сайт "Динамо" Київ від Шурика".

"Збірній України буде простіше грати в цьому матчі. Думаю, наша команда буде спокійно грати в свій футбол, адже ні на команду, ні на її тренерський штаб зараз нічого в психологічному плані не тисне. Потрібно використовувати спаринг з Італією як один з етапів підготовки до матчу з Чехією, подивитися, в якому стані і ігровому тонусі перебувають ті чи інші виконавці, награти якісь тактичні моменти.

І в зв'язку з цим мені не зовсім зрозуміло, чому Італія повинна неодмінно обіграти Україну. Так, з італійськими командами у нас завжди матчі складаються непросто. Але, з іншого боку, кожен поєдинок - це окрема історія.

Ось це - максимум, що я можу сказати про майбутній матч. А аналізувати гру суперників, повторюся, повинні тренери цих команд. Це чесно і порядно, коли до матчу такі коментарі дають тільки ті, хто перебуває всередині команди. А вже після матчу - будь ласка, кожен може ділитися своїми враженнями від побаченого", - сказав Блохін.

Поєдинок Італія - Україна пройде в Генуї і розпочнеться о 21.45.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ярмоленко пропустить матч з Італією.