RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Україна добилася сенсаційного результату в матчі з чотирикратними чемпіонами світу: відеоогляд

Збірна України зіграла внічию зі збірною Італії в товариському матчі, який пройшов у Генуї.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Італія - Україна.

У першому таймі Італія володіла перевагою, але втілити її в голи не зуміла. Найбільш реальні шанси у господарів не використали Леонардо Бонуччі і Лоренцо Інсіньє. У першому випадку України врятував Андрій П'ятов, у другому м'яч пролетів поруч зі штангою.

Рахунок в поєдинку був відкритий на 55-й хвилині - П'ятов помилився після дальнього удару від Федеріко Бернардескі. Від руки українського голкіпера м'яч полетів йому за спину і опинився в воротах. Проте, українці швидко змогли відігратися - Євген Коноплянка навісив з кутового, Микита Бурда зробив скидку головою на Руслана Малиновського, а півзахисник відправив м'яч у ворота красивим ударом з льоту, забивши свій дебютний гол за українську збірну.

ІТАЛІЯ - УКРАЇНА: ВІДЕО ГОЛІВ

У час, що залишився Україна могла навіть виграти, проте після удару того ж Малиновського зі штрафного м'яч влучив у поперечину У італійців відмінний шанс упустив Бонуччі - після його удару головою м'яч пролетів над поперечиною.

Відзначимо, що на 43-й хвилині матч був припинений на 30 секунд - футболісти і вболівальники вшанували пам'ять жертв обвалення моста в Генуї.

Італія - Україна - 1:1
Голи: Федеріко Бернардескі, 55 - Малиновський, 63.

Італія: Доннарумма, Флоренці (Піччіні, 84), Бонуччі, К'єлліні, Бірагі (Крішіто, 87), Верратті (Бонавентура, 70), Жоржиньо, Барелла (Пеллегріні, 78), Інсіньє (Берарді, 78), Бернардескі (Іммобіле, 57 ), К'єза.

Україна: П'ятов, Караваєв, Бурда, Ракицький (Кривцов, 87), Матвієнко, Сидорчук (Степаненко, 57), Малиновський, Зінченко, Марлос (Циганков, 46), Коноплянка (Петряк, 73), Яремчук (А. Кравець, 76, Бутко, 90).

Попередження: Верратті, К'єза - Ракицький, Бурда

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ