RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Є речі важливіші за бокс: у команді Ломаченка відбулися серйозні зміни

Тренер з фізпідготовки Сісіліо Флорес припинив співпрацю з чемпіоном світу за версією WBA в легкій вазі Василем Ломаченком.

Про своє рішення Флорес повідомив в Instagram.

"Хочу особисто подякувати королю p4p і чемпіону світу в легкій вазі за версією WBA Василю Ломаченку і його батькові Анатолію Ломаченку за можливість бути частиною їх команди. Ми провели відмінні чотири роки, розділили разом багато перемог. Від титулу WBO в першій напівлегкій вазі в бою з Гарі Расселом 21 червня 2014 року до пояса WBA в легкій вазі в поєдинку з Хорхе Лінаресом 12 травня 2018 року.

На жаль, іноді життя йде в іншому напрямку, вам потрібно рухатися далі. Я буду завжди вдячний за відмінний досвід, отриманий в команді Ломаченка. З нетерпінням чекаю своїх нових бізнес-проектів і можливостей в житті, які важливіші для мене, ніж бокс. Бажаю команді Ломаченка лишеі титулів в найближчі роки", - написав Флорес.

Флорес приєднався до команди Ломаченка в 2014 році - після того, як українець програв у другому бою на професійному рингу Орландо Салідо.

Нагадаємо, свій наступний бій Ломаченко проведе 8 грудня. Суперником українця буде чемпіон світу за версією WBO Хосе Педраса.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко розповів про свої плани в боксі.